Valg 2021

  • av

Hei studenter ved fakultet for samfunns- og utdanningsvitenskap! Det er nå snart klart for valgukene for våren 2021.Du kan gå inn på https://innsida.ntnu.no/valg/ og avlegge din stemme så fort valget åpner. 

Valget åpner kl. 09:00 26.04 og stenger 23:59 den 29.04. Resultatene blir annonsert her på nettsiden fredag 30.04 etter kl. 12:00.

Under finner du alle kandidatene ved vårt fakultet! Både til ITV-er, FTV-er og LTV-er: 

Emma Solberg, 23 år
Hei! Jeg heter Emma, er snart 24 år og går grunnskolelærer 1-7, i 3.klasse. Jeg elsker å være student, og ønsker hele tiden å utfordre meg selv. Siden jeg ble student har jeg vært aktiv i ulike verv og studentengasjement er viktig for meg. Jeg er engasjert, sosial og pålitelig, noe som passer seg godt i vervet som ITV. Jeg valgte derfor å stille til ITV i fjor høst, og har ikke angret siden. I denne perioden har jeg lært utrolig mye, og synes det er spennende og givende å jobbe som instituttillitsvalgt. Noe som har engasjert meg ekstra det året jeg har vært ITV er obligatorisk undervisning og praks

is. Det har vært store prosesser rundt begge områdene, og jeg synes det er veldig viktig at studentenes stemme når frem i disse prosessene. Det ønsker jeg å fortsette med, og vil jobbe for å nå ut til enda flere studenter, slik at jeg kan representere studentene i størst mulig grad. Derfor stiller jeg til gjenvalg, og håper å få tilliten deres til å fortsette!

Knut Heggheim Lee, 25 år

Hei! Eg har veldig lyst til å bli instituttilitsvalgt for alle dei flotte lærerstudentene her på NTNU. Eg har følgt tett med på saker som har vore dei to første åra på studiet. Og diskutert flittig med andre studenter, så eg trur eg kan vere eit fint tilskudd til dei andre itvene. Eg har lyst å 

jobbe meir med praksis og forsøke å gjere det betre, etter mykje dårlig informasjonsflyt og mykje krøll. Eg har vore instituttilitsvalgt ein gong tidlegare ved institutt for sosiologi og statsv