Program Vrimledagen 2018

Det nærmar seg endeleg studiestart igjen, og programmet for Vrimledagen er klart. Vrimledagen er ein informasjonsdag for alle nye studentar ved NTNU Dragvoll, der gata fyllast med stands og aktørar for å vise studentane kva Trondheim har å by på. Slik ser programmet for haustens Vrimledag på Dragvoll ut:
Klokkeslett Hva skjer:
10.00 Standområdet åpner
10.45 Alt jeg skulle visst som ny student
NTNU Karriere gir gir deg noen tips om hva som kan være lurt å tenke på som ny student – både i forhold til det sosiale, hvordan du best kan klare dine studier og hvordan du kan planlegge din framtid.
 11.30 Ny student i Trondheim og alt som er kjekt å vite
Foredrag av Anna Aurora B. Lyngstad fra Fadderutvalget Dragvoll
11.00 – 13.00 Sit serverer gratis lunsj for studentene i kantina
12.00 Hvordan lage sunn og god mat med begrensed midler?
Foredrag fra Sit Råd, helsesøster
13.00 Orakeltjenesten og tilrettelegging orienterer om sine tilbud til studenteneNTNU Tilrettelegging gir deg innblikk i hvilke tilretteleggingsmuligheter som finnes om du studerer med en funksjonsnedsettelse
Du finn også program og informasjon på arrangementet vårt på Facebook.
Studentrådet SU har også stand på Vrimledagen saman med Studentrådet HF. Vi gler oss til å sjå deg 15. juli på Dragvoll. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *