Kandidat (ITV) til institutt for pedagogikk og livslang læring

Dette er årets kandidater som instituttillitsvalgte på institutt for pedagogikk og livslang læring (IPL):

 

Kandidat Simen Bjaaland Aakre:

Hei!

Mitt navn er Simen Bjaaland Aakre, 25 år og er på mitt 4. semester på bachelor i pedagogikk. Jeg stiller til valg som instituttillitsvalgt for Pedagogikk og livslang læring, fra høsten 2018. Tidligere har jeg erfaring som tillitsvalgt i HMKG, (Hans Majestet Kongens Garde) og har sett hvor viktig kommunikasjonen mellom de ulike leddene i en organisasjon er.

Jeg håper å kunne bidra til at det vil være lettere for studenter å komme til oss med tilbakemeldinger, slik at vi kan videreformidle dette til instituttet og være med på å fremme undervisningen vår. Jeg ønsker at vi studenter skal bli hørt av forelesere og emneansvarlige ved instituttet, slik at vi kan være med på å forme vår egen undervisning og undervisningen for de studentene som kommer etter oss.

 

 

Hvordan stemmer jeg?

FTV-valget, samt noen ITV-valg foregår elektronisk gjennom ValgWeb. Når det begynner et valg du kan delta i, vil det dukke opp kandidater du kan stemme på etter du har logget inn med NTNU-kontoen din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *