Valg av instituttillitsvalgte på sosant.

Kandidat: Karoline Henriksen

Jeg stiller til gjenvalg som ITV på Institutt for Sosialantropologi. Jeg har vært ITV i 2 semestre, og trives veldig godt i vervet. Grunne til at du skal stemme på meg er fordi jeg er hardarbeidende, positiv, og motivert til å gjøre en god jobb. Jeg synes jeg på en god måte har klart å videreformidle studentenes ønsker til instituttet, og håper å kunne fortsette med dette en stund til. Tidligere har jeg vært linjeforeningsleder i linjeforeningen for afrikastudier, Akwaaba, i 3 semestre, og har på den måten god kontakt med både studenter på sosialantropologi og afrikastudier. Å kjenne studentene mener jeg er en stor fordel når jobben handler om å skape en god studiehverdag for nettopp studentene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *