Valg av instituttillitsvalgte til institutt for psykologi

Gå inn HER for å stemme!

 

 

Kandidat: Kristin Tange Harbø

Jeg heter Kristin Tange Harbø, er 25 år og går femte året på profesjonsstudiet. Jeg har nå sittet ett semester som instituttillitsvalgt og ønsker veldig gjerne å fortsette i dette vervet. Jeg har denne høsten lært masse om studentdemokratiet og betydningen av å jobbe for at studentenes stemme blir hørt på instituttet. Jeg føler stadig at jeg utvikler meg og jeg ønsker derfor å fortsette som ITV slik at jeg kan ta med meg det jeg har lært så langt inn i en ny periode og forhåpentligvis gjøre en enda bedre jobb. Denne høsten har jeg blant annet jobbet med å sikre bedre og raskere informasjon til studentene ved semesterstart. Jeg har også samlet informasjon om fremtiden til internklinikken vår og hatt fokus på å finne en kanal til studentenes stemme i denne saken. Dette er saker jeg har et sterkt ønske om å følge opp videre. Hvis jeg blir gjenvalgt som ITV vil jeg fortsette å jobbe for å være synlig, holde terskelen lav for å ta kontakt og engasjere meg i både store saker som påvirker studiet vår og mindre saker som har betydning for den individuelle student.

Stem på meg som ITV ?

 

 

Kandidat: Anette Bach Haugen

Jeg heter Anette og er en engasjert trønder som nettopp har startet på en master i arbeids- og organisasjonspsykologi. Jeg stiller til valg som institutt-tillitsvalgt fordi jeg ser viktigheten av at vi studenter har representanter som ivaretar våre meninger og rettigheter både på instituttet-, fakultet- og øvrige nivå. I tillegg ønsker jeg å kunne engasjere meg i et arbeidsrelatert verv og har troen på at jeg kan gjøre en god jobb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *