Valg av instituttillitsvalgte til Institutt for pedagogikk og livslang læring (IPL)

Kandidat: Magnus Landheim 

Jeg heter Magnus og har frem til nå vært PTV for IPL og har trivdes utrolig godt med dette.  Jeg har en stor flamme som brenner for instituttet og vil veldig gjerne bidra i en enda større stilling. 

Jeg har et stort ønske om å kunne bidra til å gjøre IPL til en enda bedre sted for studentene. jeg ønsker at alle studenter skal bli tatt på alvor av forelesere og emneansvarlige på instituttet. Det første jeg vil gjøre er å sørge for at vi vår den respekten som er forventet å få fra dem og samtidig skape et større og sterkere nettverk og ITV og PTV sammen med resten av gjengen.

  • Sammen blir vi bedre, og sammen blir vi sterkere.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *