FTV kandidat: Mourad Touil

 

Jeg heter Mourad Touil, er 21 år og går 3. året på profesjonsstudiet i psykologi. Fra før har jeg hatt flere verv, og nå vil jeg gjerne prøve meg i studentrådet som fakultetstillitsvalgt (FTV).

For tiden er jeg dokumentarprodusent i UKA, og har hovedansvaret for å lage en dokumentarfilm om festivalen. Det er utfordrende, men jeg har blitt flink til å planlegge store oppgaver og løse vanskelig situasjoner, og det kan være nyttig i et krevende verv som FTV.

Flere saker er viktige for meg. En av dem er digitalisering av eksamen, siden det er tungt å skrive lange eksamener for hånd. Som ny student kan det være vanskelig å komme inn i et miljø, derfor vil jeg prøve å gjøre de sosiale tilbudene synligere og mer oversiktlige. Da jeg var med i ISFiT, innså jeg at utvekslingsstudentene fort kan bli glemt, men jeg vil sørge for at deres stemme også blir hørt.

Som fremtidig psykolog er jeg en avbalansert og rolig person, som er god til å lytte og ønsker å hjelpe. Hvis dere velger meg som FTV, har jeg derfor forutsetninger for å forstå og ivareta interessene deres, i saker som er viktige for dere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *