FTV kandidat: Maja Dahl

Jeg heter Maja Sørvang Dahl, er 21 år og går første året i Afrikastudier.

Jeg er en blid jente som er klar for nye utfordringer. Gjennom videregående lærte jeg mye ved å sitte i ulike verv på skolen. Der var det blant annet ledermøte med ledelsen på skolen. Her lærte jeg mye og fant ut at dette var noe jeg vi gjøre videre. Per dags dato sitter jeg som medlem av Kulturstyret og som leder i linjeforeningen for Afrikastudier. Dette synes jeg er veldig spennende og lærerikt, men ønsker å gjøre mer for studentene. For det er jo nettopp de som tar utdanning og skal ha det bra på universitetet.

Jeg er åpen og en tålmodig person som takler lange dager med mye jobb. Jeg er et ja-menneske som tar de utfordringene jeg kan gjøre en god jobb i. Av og til må man være litt bestemt på hva man vil, men jeg vil ikke være en person som ikke lytter til de andre.

Det som jeg synes er viktig, og som jeg vil jobbe med, er å få flere til å engasjere seg i studentpolitikken. De som er i studentpolitikken må komme mer frem og spre informasjon om hva som skjer rundt omkring på universitetet. Som relativ ny student, vet jeg at det kan være vanskelig å finne frem til den eller de man trenger hjelp fra.

Hvis du stemmer på meg, så vet du hvor kontoret er og vet at det sitter noen der som har lyst til å hjelpe deg med å finne det du leter etter. Jeg vil være synlig på flere av campusene og fremme studentenes saker.

 

Tusen takk for meg og godt valg!

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *