FTV kandidat: Erlend O. Nilsen

 

Hei du! Er du lei av å ikke føle deg prioritert som student?  Hvis ja, da bør du fortsette å lese.  Hvis nei, så bør du også fortsette å lese.

Jeg er en 24 år gammel student som går første året på en master i voksnes læring. Som kunnskapsgrunnlag har jeg en bachelor i rådgivning og voksnes læring. Dette gjør at jeg får et kritisk blikk på hva som skaper gode læringsmuligheter samt hvordan inkludering kan gjøres på ett bedre vis.

På tross av dette er det kanskje min tidligere erfaring som faddersjef og deretter linjeforeningsleder før jeg ble institutt-tillitsvalgt som gjør at du bør stemme på meg. Gjennom disse vervene har jeg fått god innsikt i hvordan NTNU er bygd opp. Denne forståelsen ønsker jeg å bruke for å sikre at Dragvoll ikke forfaller imens campusutviklingen foregår. I tillegg til dette ønsker jeg et større fokus på at vi som studenter faktisk skal bli hørt, og ikke bare tilsynelatende.

Allikevel er nok kanskje mine hjertebarn studenters ensomhet og forbedringspotensialet til forelesninger i store auditorium. Jeg ønsker med dette å sørge for at du som student skal få flere sosiale rom å oppholde deg i, samtidig som jeg ønsker å forhindre at du blir sittende i store auditorium og blir matet med informasjon før du går ut av timen uten å føle at du har lært noe som helst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *