Hopp til innholdet

Valgresultatet er klart!

  • av

Valget av nye fakultettillitsvalgte er nå avsluttet, og resultatet ble som følger;

 

Karoline Abildsnes 278,6

Even Klomsten Andersen 168,2

Erlend O. Nilsen 102,53

Mourad Touil 95,07

Maja Dahl 45,67

Valgoppslutningen var på 6,51%, noe som betyr at det er mange studenter som har funnet veien til «valgurnene». Ved neste valg har vi stor tro på at oppslutningen blir enda bedre. Husk at din stemme har betydning for deg og din studenthverdag, så bruk den!

Husk også at valget av instituttillitsvalgte fortsatt pågår, og du kan gå inn HER for å lese om kandidatene på ditt institutt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studentvalget høsten 2017

  • av

Nå er det tid for å velge nye tillitsvalgte ved NTNU. Tirsdag 31. oktober åpner studentvalget, og da er det viktig at du som student bruker stemmeretten. Hvem vil du at skal fronte dine viktigste saker opp mot ledelsen på NTNU?

Sitter du nå med en liten studentpolitiker i magen og tenker at du vil engasjere deg enda mer? Da kan du stille til valg! Alle studenter som står i manntallet og har stemmerett på NTNU kan stille til valg som tillitsvalgt. For å lese mer om hva en tillitsvalgt gjør kan du gå inn her https://su.studentrad.no/en_US/hva-gjor-en-tillitsvalgt/. Høres det spennende ut? Meld ditt kandidatur i dette skjemaet https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4rPyGe7nunhldX9MpUoURqyNrxey2vl5mrZXMXQHdOiqHwQ/viewform eller møt opp på allmøte på Dragvoll mandag 30. oktober. Se facebookarrangement for mer info; https://www.facebook.com/events/1913892915595430/

 

NB! Når valget åpner vil det komme  informasjon om kandidatene på denne siden.