Lyst til å være med å påvirke studentenes velferd og hverdag?

Valg til velferdstinget!

I morgen 20. april skal det velges 6 faste representanter til Velferdstinget i Gjøvik, Ålesund og Trondheim! Disse personene skal sørge for at politikken som føres opp mot Sit svarer til studentenes beste. Den siste tiden har for eksempel fjerning av nattakst for studenter, arbeidet med kjellerne og definering av studenthelse vært ting som er Velferdstinget har påvirket. I tillegg kommer mange spennende saker der du får være med å påvirke hvordan Sit ivaretar deg som student!

Fyll ut dette skjemaet og send inn til sti@studenttinget.no innen klokken 12 torsdag 20.04.17, eller møt opp på SMASH (VE22 på Gløshaugen) klokken 14.30, så kan du stille helt frem til votering starter. Møtet vil bli streamet direkte til Gjøvik og Ålesund for kandidater som stiller herfra.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *